Kerroin Coaching

USKALLA JA OLE ENEMMÄN

 

Coaching-kokonaisuus rakennetaan yhdessä. Sen tavoitteet ja kesto määritellään valmennusjakson alussa suunnitelmiasi vastaavaksi ja parhaimman tuloksen varmistamiseksi. Coaching voi myös olla jatkuva valmennusyhteys.

Esimerkkejä eri pituisista kokonaisuuksista

    3 tapaamista sopii parhaiten yksittäisen haasteen tai ongelman avaamiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen. Yksittäinen suppealtakin tuntuva asia vie energiaa ja rajoittaa luovuutta.

    6 tapaamisen aikana on mahdollista pohtia elämäntilannetta ja tavoitteita jo hieman laajemmin.  Tiedät tavoitteesi, joita haluaisit saavuttaa, mutta käyntiin pääseminen tuntuu vaikealta.

    10 tapaamista  on paras silloin, kun haluat mennä eteenpäin henkilökohtaisten ja työhösi liittyvien kasvun tekijöitä kehittäen. Pysyvän muutoksen ja uusien hyödyllisten tapojen ja ajattelumallien aikaansaaminen vaatii harjoittelua ja pitkäjänteistä työtä tavoitteiden eteen.

Jatkuvassa coachingissa pidetään yllä avoimuutta ja askeleita muutokseen. Se on hyvä keino keskittyä olennaiseen ja oikeiden asioiden tekemiseen.